CONTACTEER ONS GERUST VOOR MEER INFORMATIE

WAAROM KIEZEN VOOR STANDAERT MECHANICS?

Voor al uw mechanische, pneumatische, elektrische en hydraulische herstellingen bent u bij Standaert Mechanics aan het juiste adres. Met de grootste zorg én de nodige vakkennis verzorgen wij uw reparaties. Uiteraard beschikken we bij Standaert Mechanics over een aantal troeven. We zetten er graag enkele voor u op een rijtje.

WERKEN OP VERPLAATSING

Wij komen steeds bij u langs om alle herstellingen uit te voeren.

TOPKWALITEIT

Ons afgeleverde werk is steeds van topkwaliteit. Daar steken we onze handen voor in het vuur.

UITSTEKENDE SERVICE

Een persoonlijke en snelle service. We helpen u snel verder, zodat u geen kostbare tijd verliest.

LEVERING EN HERSTELLING VAN TEREX, DEMAG EN TADANO KRANEN

Bij Standaert Mechanics werken we met de kwalitatieve merken Demag, Terex en Tadano. Bent u op zoek naar een betrouwbaar kraansysteem, dan vindt u dit ongetwijfeld in het aanbod van deze 3 topmerken. Wij zorgen niet enkel voor de installatie, maar garanderen ook een piekfijne service en herstelling na de aankoop. Daarnaast leveren we alle originele onderdelen voor deze machines alsook het leveren van onderdelen voor andere merken.

  • Het reviseren van een motor laat u maar beter over aan een specialist. Bij Standaert Mechanics zijn we al jaren thuis in het reviseren van motoren. Wij hebben kennis van alle brandstofmotoren en stellen ze tot in de puntjes af.

    MOTORENREVISIE
  • Regelmatig is uw machinepark aan onderhoud en/of herstelling toe. Onze vakspecialisten en opgeleide mecaniciens staan voor u klaar. Uw machinepark is bij ons in betrouwbare handen.

    MACHINE ONDERHOUD EN HERSTELLING
  • Na een tijdje komt er sleet op het radarwerk van uw machines. Reken maar op onze vakkundige dienstverlening voor het vernieuwen van deze loopwerken. Bij ons loopt het gesmeerd!

    VERNIEUWING VAN LOOPWERKEN
© Copyright 2019 Landing Partners