TEREX KRANEN

Bij Standaert Mechanics zijn we gespecialiseerd in Terex kranen. Zowel voor de installatie als de herstelling van deze kranen bent u bij ons aan het juiste adres.

Terex heeft al jaren een onberispelijke naam op het vlak van kranen en ze hebben ook een uitgebreide waaier aan kranen ter beschikking. Op het vlak van prijs-kwaliteitsverhouding behoren de Terex kranen ongetwijfeld tot de top.

Terex heeft kranen die op alle terreinen inzetbaar zijn, Van torenkranen tot kleinere bouwkranen, in het gamma van Terex vindt u ongetwijfeld de kraan die u nodig heeft. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en weet dat u steeds kan rekenen op onze onberispelijke service.

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw huidige Terex kranen? Wij voorzien u van de nodige onderdelen en kunnen deze ook voor u monteren. Informeer gerust naar de onderdelen die u nodig heeft en wij zorgen ervoor. Als verdeler van Terex kranen kunnen we een snelle leveringstermijn garanderen en uiteraard geniet u van een uitgebreide garantie.

CONTACTEER ONS

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor uw machinepark kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in en we contacteren u zo spoedig mogelijk terug.

© Copyright 2019 DN Design