MOTOR REVISIE

Heeft u nood aan een revisie van uw motoren? Geweldig, want dan kunnen we u bij Standaert Mechanics ongetwijfeld verder helpen. Onder het reviseren van motoren verstaan wij het bewerken van de motoren en het vervangen van de versleten onderdelen. Na de revisie van uw motor beschikt u over een volledig nieuwe motor die er weer jaren tegen kan.

Het merendeel van de door ons gereviseerde motoren zijn dieselmotoren voor industrieel gebruik. Het kan gaan van het vervangen van de cilinderkoppen tot het reviseren van de volledige motorblok.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Waarom u voor een motorenrevisie zou opteren?

  • Het reviseren van een motor is een stuk goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe motor. Bovendien is uw motor na een revisie weer als nieuw.
  • Wij voorzien steeds een uitgebreide garantie na de revisie.
  • Wij testen uiteraard de motor voor we deze aan u bezorgen. Zo bent u er zeker van dat uw motor weer loopt als een trein.
 • Wat kost de revisie van uw motor?

  Het reviseren van motoren is maatwerk. Wenst u uw motor te laten reviseren? Neem dan contact met ons op.

 • Waarom kiezen voor Standaert Mechanics?

  De expertise van onze techniekers maakt zeker en vast mee het verschil om de revisie van uw motor tot een goed einde te brengen. Het enige wat we van u verwachten zijn de nodige tools en onderdelen.

ONZE ANDERE DIENSTEN

CONTACTEER ONS

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor uw machinepark kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in en we contacteren u zo spoedig mogelijk terug.

© Copyright 2019 DN Design